×
Home Nieuws Livescore

Van Basten zet hoop op Lang in PSV-PSG kraker

Van Basten zet hoop op Lang in PSV-PSG kraker
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 oktober 2024 21:16 uur

Voormalig topvoetballer Marco van Basten heeft hoge verwachtingen van Noa Lang voor de aankomende Champions League-wedstrijd tussen PSV en Paris Saint-Germain. De Nederlandse linksbuiten wordt door Van Basten gezien als de speler die het verschil kan maken in deze cruciale kraker. De voormalige spits, die tegelijkertijd kritiek uitte op Johan Bakayoko, gelooft dat Lang de kwaliteiten heeft om zijn stempel te drukken op het Europese toneel.

Van Basten, die zelf een indrukwekkende carrière als speler heeft gehad, heeft zijn hoop gevestigd op de jonge en talentvolle Lang om PSV naar de overwinning te leiden tegen de sterren van PSG. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid kan Lang een geduchte tegenstander zijn voor de verdediging van de Franse grootmacht. Van Basten benadrukt het belang van een speler als Lang in wedstrijden van dit kaliber, waarin individuele klasse vaak het verschil kan maken.

Terwijl Van Basten lof uit voor Noa Lang, uit hij ook kritiek op Johan Bakayoko, wiens prestaties volgens de voormalige speler niet voldoende zijn om PSV naar succes te leiden. Van Basten benadrukt het belang van consistentie en effectiviteit op het hoogste niveau, en is van mening dat Bakayoko nog stappen moet zetten om zijn waarde voor het team te bewijzen. Met de druk van een belangrijke Champions League-wedstrijd op komst, zal het aan Lang en zijn teamgenoten zijn om te laten zien wat ze waard zijn tegen PSG.