×
Home Nieuws Livescore

Priske optimistisch over Feyenoord in Champions League tegen Benfica.

Priske optimistisch over Feyenoord in Champions League tegen Benfica.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 oktober 2024 20:08 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske is vol vertrouwen over de kansen van zijn team in het aankomende Champions League-duel tegen Benfica. De Deense coach is optimistisch over de prestaties van zijn spelers in de afgelopen weken en gelooft dat ze in staat zijn om een goed resultaat neer te zetten tegen de Portugese tegenstander.

Priske, die sinds zijn aanstelling als hoofdtrainer van Feyenoord indruk heeft gemaakt met zijn tactische aanpak, benadrukt het belang van het opbouwen van vertrouwen binnen het team. De Rotterdammers hebben de afgelopen wedstrijden laten zien dat ze in staat zijn om te strijden tegen sterke tegenstanders en Priske is ervan overtuigd dat ze deze vorm kunnen doortrekken naar het Europese toneel.

Met spelers als Steven Berghuis en Orkun Kökçü in topvorm, heeft Feyenoord een sterke basis om op voort te bouwen in de Champions League. Priske is vastbesloten om zijn team optimaal voor te bereiden op het duel met Benfica en gelooft dat met de juiste mindset en tactiek een positief resultaat binnen handbereik ligt voor de Rotterdamse club. De fans kunnen zich dus verheugen op een spannende en hopelijk succesvolle avond in de strijd om Europese glorie.