×
Home Nieuws Livescore

Manchester United verkent Xavi als mogelijke vervanger Ten Hag

Manchester United verkent Xavi als mogelijke vervanger Ten Hag
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 oktober 2024 20:00 uur

In een verrassende wending lijkt de positie van Erik ten Hag als manager van Manchester United op losse schroeven te staan. Hoewel de Nederlandse coach momenteel nog aan het roer staat bij de club, zijn er signalen dat de clubleiding alvast begint te kijken naar mogelijke vervangers. Volgens onthullingen van The Daily Mail heeft een delegatie van The Mancunians de afgelopen maanden twee keer gesprekken gevoerd met niemand minder dan Xavi Hernandez.

De voormalige Barcelona-middenvelder en huidige coach van Al-Sadd in Qatar lijkt dus in beeld te zijn als potentiële opvolger van Ten Hag. De gesprekken tussen Xavi en de vertegenwoordigers van Manchester United wijzen erop dat de club serieus overweegt om een nieuwe koers in te slaan. Met zijn ervaring als speler op het hoogste niveau en zijn succesvolle trainerscarrière in het Midden-Oosten, zou Xavi een interessante kandidaat zijn om de leiding over het team over te nemen.

Hoewel er nog geen officiële aankondigingen zijn gedaan over het lot van Erik ten Hag, zorgen de gesprekken met Xavi voor speculatie en opwinding onder de fans van Manchester United. De komende weken zullen ongetwijfeld cruciaal zijn voor de toekomst van de club en de positie van Ten Hag als manager. Wordt vervolgd.