×
Home Nieuws Livescore

Kian Fitz-Jim terug in basis Ajax tegen Qarabag

Kian Fitz-Jim terug in basis Ajax tegen Qarabag
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 oktober 2024 19:32 uur

Ajax-middenvelder Kian Fitz-Jim kijkt reikhalzend uit naar het Europa League-duel met Qarabag FK van aanstaande donderdag. De 21-jarige speler verwacht weer in de basis te staan na zijn terugkeer van een spierblessure. Tijdens de wedstrijd tegen Heracles Almelo afgelopen zondag moest Fitz-Jim genoegen nemen met een plek op de bank, maar nu is hij weer volledig fit en klaar om zijn team te versterken.

De jonge middenvelder heeft hard gewerkt aan zijn herstel en is vastberaden om zijn waarde te bewijzen op het Europese toneel. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht is Fitz-Jim een belangrijke schakel in het team van Ajax. Zijn terugkeer in de basis zal ongetwijfeld een positieve impuls geven aan het spel van de ploeg en de supporters kunnen niet wachten om hem weer in actie te zien.

Trainer Erik ten Hag heeft alle vertrouwen in Fitz-Jim en is blij dat hij weer beschikbaar is voor de komende wedstrijd. De coach prijst de mentaliteit en toewijding van de jonge speler en gelooft dat hij een cruciale rol kan spelen in het behalen van succes in de Europa League. Met Fitz-Jim terug in de basisopstelling, is Ajax klaar om te strijden voor de overwinning tegen Qarabag FK en hun ambities in het toernooi waar te maken.