×
Home Nieuws Livescore

Reijnders geprezen door Van Basten en Pastoor

Reijnders geprezen door Van Basten en Pastoor
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 oktober 2024 19:16 uur

Voorafgaand aan de spannende Champions League-wedstrijd tussen AC Milan en Club Brugge, werd Tijjani Reijnders in de Ziggo Sport studio overladen met lof en complimenten. De voetbalanalisten Marco van Basten en Alex Pastoor waren vol lof over de talentvolle speler.

Van Basten, voormalig topspits en icoon van het Nederlandse voetbal, prees de kwaliteiten van Reijnders en benadrukte zijn potentieel om een belangrijke speler te worden voor AC Milan. Hij noemde de jonge speler een waardevolle aanwinst voor het team en keek uit naar zijn prestaties in de Champions League.

Ook Alex Pastoor, voormalig trainer en voetbalanalist, was onder de indruk van Reijnders. Hij prees de technische vaardigheden en het tactisch inzicht van de speler. Pastoor voorspelde een glansrijke toekomst voor Reijnders en geloofde dat hij een sleutelrol kon spelen in de wedstrijd tegen Club Brugge.

De lovende woorden van Van Basten en Pastoor zorgden voor extra spanning en anticipatie rondom de wedstrijd. De supporters van AC Milan keken reikhalzend uit naar de prestaties van Reijnders en hoopten op een memorabele avond in de Champions League. Met zoveel lof en steun achter zich, stond Reijnders klaar om zijn talent te tonen op het Europese podium.