×
Home Nieuws Livescore

Ajax geïnteresseerd in Mexicaanse aanvaller César Huerta.

Ajax geïnteresseerd in Mexicaanse aanvaller César Huerta.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 oktober 2024 18:48 uur

Ajax heeft zijn zinnen gezet op de Mexicaanse aanvaller César Huerta, zo meldt El Universal uit Mexico. De 23-jarige speler heeft indruk gemaakt bij UNAM Pumas en heeft daarmee de aandacht van de Amsterdamse club weten te trekken. Huerta wordt gezien als een veelbelovend talent en Ajax lijkt geïnteresseerd te zijn in het toevoegen van zijn aanvallende kwaliteiten aan het team.

Met zijn jonge leeftijd en indrukwekkende prestaties bij UNAM Pumas heeft César Huerta zichzelf op de radar van Ajax weten te plaatsen. De aanvaller staat bekend om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid, eigenschappen die goed passen bij het spel van de Nederlandse topclub. Ajax ziet in Huerta een potentiële versterking voor de voorhoede en is naar verluidt bereid om stappen te ondernemen om hem naar Amsterdam te halen.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van een mogelijke transfer, lijkt de interesse van Ajax in César Huerta serieus te zijn. De club staat bekend om het scouten en aantrekken van jong talent en Huerta past perfect in dat plaatje. De Mexicaanse aanvaller zou een welkome toevoeging zijn aan de selectie van Ajax en fans kijken reikhalzend uit naar eventuele ontwikkelingen rondom deze mogelijke transfer.