×
Home Nieuws Livescore

Cillessen held van Gran Canaria na zege op Valencia.

Cillessen held van Gran Canaria na zege op Valencia.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 oktober 2024 18:16 uur

Jasper Cillessen blijft de harten van de fans op Gran Canaria veroveren met zijn uitstekende prestaties. De doelman was maandagavond de held van Las Palmas toen hij zijn team naar de allereerste overwinning van het seizoen leidde, en dat ook nog eens tegen zijn voormalige club Valencia CF. De Nederlandse keeper wordt in de Spaanse media geprezen en bewonderd voor zijn onmisbare bijdrage aan het succes van zijn huidige ploeg.

Met zijn betrouwbare optreden tussen de palen heeft Cillessen een onuitwisbare indruk achtergelaten op het veld. Zijn kwaliteiten als doelman zijn van onschatbare waarde gebleken voor Las Palmas, die dankzij zijn heroïsche optreden eindelijk de eerste drie punten van het seizoen wisten te behalen. De fans kunnen niet anders dan vol lof spreken over de Nederlander, die met zijn ervaring en klasse een cruciale rol speelt in het succes van het team.

De overwinning op Valencia CF, de club waar Cillessen eerder onder contract stond, voegt een extra dimensie toe aan zijn prestatie. Het feit dat hij zijn voormalige werkgever wist te verslaan, maakt zijn heldenrol des te indrukwekkender. De media in Spanje zijn lovend over de doelman en prijzen zijn professionaliteit en toewijding aan Las Palmas. Met Cillessen onder de lat lijkt de toekomst van de club er rooskleuriger uit te zien dan ooit tevoren.