×
Home Nieuws Livescore

Rydell Poepon teleurgesteld over gemiste kans bij Ajax.

Rydell Poepon teleurgesteld over gemiste kans bij Ajax.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 oktober 2024 18:08 uur

Voormalig jeugdspeler van Ajax, Rydell Poepon, uit zijn teleurstelling over het feit dat hij nooit de kans heeft gekregen om in het eerste elftal van de Amsterdamse club te spelen. De geboren Amsterdammer doorliep de jeugdopleiding van de Nederlandse recordkampioen, maar slaagde er niet in om door te breken bij het eerste team. Ondanks deze teleurstelling sluit Poepon een mogelijke terugkeer bij Ajax in de toekomst niet uit, dit keer als trainer.

Poepon, die momenteel actief is als voetballer bij een andere club, heeft aangegeven dat hij nog steeds een speciale band heeft met Ajax en dat hij graag zou terugkeren naar de club waar het voor hem allemaal begon. Als trainer zou hij zijn ervaring en kennis willen delen met de jeugdspelers en hen helpen bij hun ontwikkeling, in de hoop dat zij wel de kans krijgen om door te stromen naar het eerste elftal.

Naast zijn persoonlijke ambities, heeft Poepon ook een waarschuwing voor Ajax met betrekking tot hun aankomende tegenstander FK Qarabag. De voormalige jeugdspeler benadrukt het belang van een goede voorbereiding en focus voor de wedstrijd tegen de sterke tegenstander uit Azerbeidzjan. Met zijn ervaring en inzicht hoopt Poepon Ajax te helpen om zich optimaal voor te bereiden op deze uitdagende wedstrijd en zo een goed resultaat neer te zetten.