×
Home Nieuws Livescore

Teleurstelling in Parijs: PSV-fans geweerd bij Champions League

Teleurstelling in Parijs: PSV-fans geweerd bij Champions League
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 oktober 2024 17:48 uur

Het besluit van de Franse autoriteiten om PSV-fans te weren voor het Champions League-duel met Paris Saint-Germain heeft niet alleen in Eindhoven en omstreken voor teleurstelling gezorgd. Ook in Parijs keek men uit naar een voetbalfeest met de supporters uit Nederland. De fans van PSV zullen echter niet aanwezig kunnen zijn in het Parc des Princes om hun team aan te moedigen.

De maatregel om de Nederlandse supporters te weren is genomen om mogelijke ongeregeldheden te voorkomen. Dit besluit heeft echter voor verdeeldheid gezorgd onder de voetbalfans en heeft de sfeer rondom de wedstrijd enigszins getemperd. De Franse autoriteiten hopen met deze maatregel de veiligheid en orde rondom het duel te waarborgen.

Voor de spelers van PSV betekent dit dat zij het zonder de steun van hun trouwe supporters zullen moeten doen in Parijs. Desondanks zullen zij er alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten tegen de Franse topclub. De afwezigheid van de fans zal een gemis zijn, maar de spelers zullen gemotiveerd zijn om te strijden voor een overwinning, ook zonder de steun van het legioen.