×
Home Nieuws Livescore

Fredrik Aursnes verheugd op hereniging met Feyenoord in CL.

Fredrik Aursnes verheugd op hereniging met Feyenoord in CL.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 oktober 2024 17:32 uur

Benfica-middenvelder Fredrik Aursnes staat te popelen om zijn voormalige club Feyenoord opnieuw te ontmoeten in de Champions League. De Noorse speler, die eerder actief was in De Kuip, spreekt vol lof over zijn oude club en kijkt uit naar het aankomende duel. Ondanks de overtuigende 5-0 overwinning van Benfica op Feyenoord tijdens een eerdere ontmoeting in de voorbereiding, hecht Aursnes weinig waarde aan dat resultaat.

Aursnes, die bekend staat om zijn dynamische spel op het middenveld, benadrukt het belang van de Champions League-wedstrijden en de speciale betekenis van het spelen tegen zijn voormalige club. De Noorse international is vastbesloten om een goede prestatie neer te zetten en hoopt zijn waarde voor Benfica te tonen in het cruciale duel tegen Feyenoord.

Met zijn ervaring en kwaliteiten als middenvelder vormt Aursnes een belangrijke schakel in het team van Benfica. Zijn positieve houding en toewijding aan het spel maken hem een gewaardeerde speler binnen de club. De confrontatie met Feyenoord belooft een spannende en emotionele wedstrijd te worden, waarbij Aursnes vastbesloten is om zijn oude club te laten zien wat hij in huis heeft.