×
Home Nieuws Livescore

Barcelona-trainer Flick ontevreden over houding De Jong

Barcelona-trainer Flick ontevreden over houding De Jong
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 oktober 2024 12:08 uur

FC Barcelona-trainer Hansi Flick heeft mogelijk wat onenigheid gehad met Frenkie de Jong voorafgaand aan de wedstrijd tegen Sevilla, zo meldt radiozender RAC1. Volgens bronnen was Flick niet tevreden over de houding van de Nederlandse middenvelder en besloot hij De Jong de hele tweede helft te laten warmlopen. Dit opvallende incident wierp een schaduw over de toch al gespannen sfeer binnen de Catalaanse club.

De Jong, die bekend staat om zijn professionaliteit en toewijding, leek mogelijk niet aan de verwachtingen van Flick te voldoen in de aanloop naar de cruciale wedstrijd tegen Sevilla. De beslissing van de trainer om hem de hele tweede helft aan de zijlijn te laten staan, zorgde voor speculatie en vragen binnen de club en onder de fans.

De situatie tussen Flick en De Jong zal ongetwijfeld nauwlettend worden gevolgd in de komende dagen, aangezien FC Barcelona momenteel al te maken heeft met verschillende uitdagingen en onzekerheden. Het is afwachten hoe beide partijen deze mogelijke frictie zullen aanpakken en of dit gevolgen zal hebben voor de samenwerking in de toekomst.