×
Home Nieuws Livescore

Zirkzee wil snel weg bij Man United naar Serie A

Zirkzee wil snel weg bij Man United naar Serie A
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 oktober 2024 10:32 uur

Volgens berichten van CalcioMercato.com overweegt Joshua Zirkzee om Manchester United al na een half jaar te verlaten. De Nederlandse spits heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar de Serie A en heeft één specifieke club op het oog als zijn belangrijkste optie.

Zirkzee, die in de zomer van 2021 de overstap maakte naar Manchester United, lijkt niet helemaal op zijn plek te zitten bij de Engelse club. De jonge aanvaller zou graag terugkeren naar Italië, waar hij eerder succesvol was tijdens zijn verhuurperiode bij Parma.

De 20-jarige Zirkzee heeft zijn oog laten vallen op een terugkeer naar de Serie A en ziet één club als zijn ideale bestemming. Hoewel de naam van de specifieke club nog niet bekend is gemaakt, lijkt de spits vastberaden om zijn carrière voort te zetten in de Italiaanse competitie.

Manchester United zal mogelijk moeten gaan nadenken over de toekomst van Zirkzee, aangezien de speler al na een half jaar zijn vertrek overweegt. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en of de Nederlandse spits daadwerkelijk terug zal keren naar de Serie A.