×
Home Nieuws Livescore

Van der Gaag verlaat Ten Hag voor eigen avontuur

Van der Gaag verlaat Ten Hag voor eigen avontuur
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 21 oktober 2024 17:32 uur

Voormalig assistent-trainer van Manchester United, Mitchell van der Gaag, heeft onlangs openheid van zaken gegeven over zijn beslissing om de club te verlaten. De Nederlandse coach heeft twee seizoenen lang nauw samengewerkt met hoofdtrainer Erik ten Hag, maar heeft nu de ambitie om op eigen benen te staan en zijn eigen weg te volgen. Van der Gaag heeft aangegeven dat hij dankbaar is voor de ervaring die hij heeft opgedaan bij de Engelse topclub, maar dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging.

Tijdens zijn periode bij Manchester United heeft Van der Gaag veel geleerd en zich kunnen ontwikkelen als coach. Hij heeft veel waardering voor de spelers, staf en fans van de club en kijkt met trots terug op zijn tijd daar. Echter, de drang om zijn eigen visie en ideeën te kunnen implementeren en een team te leiden naar succes, heeft hem doen besluiten om zijn vleugels uit te slaan en elders zijn geluk te beproeven.

Van der Gaag heeft aangegeven dat hij nog niet weet wat de toekomst hem zal brengen, maar dat hij vol vertrouwen en enthousiasme uitkijkt naar nieuwe mogelijkheden. Hij is vastberaden om zijn passie voor het coachen voort te zetten en hoopt spoedig een nieuwe uitdaging te vinden waar hij zijn kennis en ervaring kan inzetten. De Nederlander staat te popelen om weer actief aan de slag te gaan en zijn stempel te drukken op een nieuw avontuur in de voetbalwereld.