×
Home Nieuws Livescore

Vader Gimenez helpt Idrissi aan nieuwe club in Mexico

Vader Gimenez helpt Idrissi aan nieuwe club in Mexico
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 18 september 2023 14:16 uur

In een verrassende wending heeft de vader van Santiago Gimenez, Christian, een handje geholpen bij het vinden van een nieuwe club voor Oussama Idrissi. De 27-jarige linksbuiten zal zijn carrière voortzetten bij het Mexicaanse Pachuca, zo meldt een betrouwbare bron aan het Algemeen Dagblad.

Idrissi was transfervrij nadat zijn contract bij Sevilla deze zomer werd ontbonden. Hoewel hij even in beeld was bij Feyenoord, koos de club uiteindelijk voor Luka Ivanusec. Hierdoor keerde de negenvoudig Marokkaans international niet terug naar De Kuip na zijn huurperiode van afgelopen seizoen.

Het was de vader van Santiago Gimenez die Pachuca tipte over Idrissi, zo schrijft het AD. De Mexicaanse club greep deze kans met beide handen aan en haalde de aanvaller transfervrij binnen. Ondanks dat hij ook kortstondig in verband werd gebracht met Anderlecht, heeft Idrissi een contract getekend voor twee seizoenen bij Pachuca.

Opvallend genoeg dook Idrissi vorige week nog op bij Feyenoord. Om zijn conditie op peil te houden, trainde hij mee met de beloften. Maar nu kan hij zich volledig richten op zijn nieuwe avontuur in Mexico.