×
Home Nieuws Livescore

Ajax Vrouwen trainer verrast met commotie over Feyenoord-jeugduitspraken

Ajax Vrouwen trainer verrast met commotie over Feyenoord-jeugduitspraken
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 20 oktober 2024 19:56 uur

Trainer Hesterine de Reus van de Ajax Vrouwen heeft voor opschudding gezorgd met haar recente uitspraken over haar jeugd bij Feyenoord. De Reus, die dacht dat het publiekelijk bekend was dat zij als kind regelmatig met haar vader naar wedstrijden in De Kuip ging, betreurt de commotie die haar opmerkingen hebben veroorzaakt. De voormalige Feyenoord-supporter, die nu aan het roer staat bij de Amsterdamse club, heeft haar excuses aangeboden aan de fans van zowel Ajax als Feyenoord voor de verwarring die is ontstaan.

De Reus, die een succesvolle carrière als trainer heeft opgebouwd, benadrukt dat haar liefde voor het voetbal en haar toewijding aan Ajax onverminderd zijn. Ondanks haar banden met Feyenoord in het verleden, staat de focus van De Reus volledig op het behalen van successen met de Ajax Vrouwen en het verder ontwikkelen van het vrouwenvoetbal in Nederland. De trainer hoopt dat haar oprechte passie voor de sport en haar inzet voor Ajax de boventoon zullen voeren in plaats van haar eerdere banden met de Rotterdamse club.

De uitspraken van De Reus hebben geleid tot discussie binnen zowel de Ajax- als Feyenoord-gemeenschap, waarbij sommige fans verrast waren door haar verleden als Feyenoord-supporter. Desondanks blijft De Reus vastberaden om haar werk bij Ajax voort te zetten en haar team naar nieuwe hoogten te leiden. Met haar ervaring en expertise hoopt De Reus een positieve bijdrage te leveren aan het Nederlandse vrouwenvoetbal en haar spelers te inspireren om te streven naar succes, ongeacht hun achtergrond.