×
Home Nieuws Livescore

Trainer Ajax verdeeld over prachtgoal Heracles Almelo-aanvaller Engels

Trainer Ajax verdeeld over prachtgoal Heracles Almelo-aanvaller Engels
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 20 oktober 2024 18:48 uur

Trainer Francesco Farioli van Ajax heeft met gemengde gevoelens gereageerd op het fantastische doelpunt van Heracles Almelo-aanvaller Mario Engels. De tegentreffer zorgde voor teleurstelling bij Farioli, maar tegelijkertijd kon hij de schoonheid van de goal niet ontkennen. Het doelpunt van Engels liet zien dat er ook aan de kant van de tegenstander kwaliteit en klasse aanwezig is, wat Farioli met respect erkende.

De trainer van Ajax benadrukte na afloop van de wedstrijd dat zijn team zich bewust moet zijn van de dreiging die spelers zoals Engels kunnen vormen. Farioli prees de individuele kwaliteiten van de Heracles-aanvaller en gaf aan dat het belangrijk is om alert te blijven en geconcentreerd te verdedigen om dergelijke doelpunten in de toekomst te voorkomen.

Ondanks de tegenslag van het doelpunt van Engels, blijft Farioli vastberaden om zijn team te blijven motiveren en te streven naar verbetering. De trainer is ervan overtuigd dat Ajax met hard werken en focus op de eigen kwaliteiten succes kan blijven behalen in de competitie. Farioli kijkt dan ook met vertrouwen vooruit naar de volgende wedstrijden, waarbij hij hoopt dat zijn spelers lering trekken uit de ervaring tegen Heracles Almelo.