×
Home Nieuws Livescore

Berghuis op schema voor comeback in Klassieker tegen Feyenoord

Berghuis op schema voor comeback in Klassieker tegen Feyenoord
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 20 oktober 2024 17:56 uur

Ajax kan mogelijk volgende week weer rekenen op de inzet van Steven Berghuis, mits zijn revalidatie voorspoedig blijft verlopen. De aanvaller, die momenteel geblesseerd is, zou dan beschikbaar kunnen zijn voor de wedstrijd tegen Willem ll. Daarnaast is het zelfs een reële mogelijkheid dat Berghuis ook in actie kan komen tijdens de Klassieker tegen Feyenoord. Deze optimistische update werd gegeven door Francescio Farioli tijdens de persconferentie na de 3-4 overwinning op Heracles Almelo.

Berghuis, die in de zomer de overstap maakte van Feyenoord naar Ajax, wordt node gemist in het team van Erik ten Hag. Zijn creativiteit en scorend vermogen zijn van onschatbare waarde voor de Amsterdammers. Het vooruitzicht dat hij binnenkort weer op het veld kan staan, zal dan ook met enthousiasme worden ontvangen door zowel de coach als de supporters.

De terugkeer van Berghuis zou een welkome versterking zijn voor Ajax, dat momenteel strijdt om de koppositie in de Eredivisie. Met belangrijke wedstrijden op het programma, waaronder de confrontatie met aartsrivaal Feyenoord, kan de aanwezigheid van de ervaren aanvaller het verschil maken. De komende dagen zullen cruciaal zijn in het herstelproces van Berghuis, waarbij de medische staf er alles aan zal doen om hem tijdig fit te krijgen voor de aankomende duels.