×
Home Nieuws Livescore

Trainer Ajax: Selectie steeds fitter voor drukke periode

Trainer Ajax: Selectie steeds fitter voor drukke periode
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 20 oktober 2024 15:08 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli is vol lof over de fitheid van zijn spelers en noemt het zelfs 'fundamenteel' voor het succes van het team. Met een druk schema voor de boeg, waarin onder andere een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo op het programma staat, is het belangrijk dat de selectie in topconditie verkeert. Farioli benadrukt dat de spelers steeds fitter worden en dat dit een positieve ontwikkeling is voor Ajax.

De Amsterdammers staan voor een uitdagende periode waarin ze zowel nationaal als internationaal actief zullen zijn. Met de Eredivisie en de Champions League op het spel is het cruciaal dat de spelers fit en scherp zijn. Farioli is dan ook tevreden met de vooruitgang die hij ziet bij zijn team en is ervan overtuigd dat de fitheid een belangrijke rol zal spelen in het behalen van goede resultaten.

Het bezoek aan Heracles Almelo zal de eerste test zijn voor Ajax in deze drukke periode. De ploeg zal moeten laten zien dat ze zowel fysiek als mentaal klaar zijn voor de uitdagingen die voor hen liggen. Met de steun van de fans en de vastberadenheid van de spelers, hoopt Farioli dat Ajax een sterke start kan maken en met vertrouwen de komende wedstrijden tegemoet kan gaan.