×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid wint dankzij Mbappé en Vinícius van Celta

Real Madrid wint dankzij Mbappé en Vinícius van Celta
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 19 oktober 2024 23:16 uur

Real Madrid heeft een belangrijke overwinning geboekt in hun uitwedstrijd tegen Celta de Vigo. Met doelpunten van sterspelers Kylian Mbappé en Vinícius Júnior wist De Koninklijke met 2-0 te zegevieren. Deze overwinning zorgt ervoor dat Real Madrid in het spoor blijft van de huidige koploper in La Liga, FC Barcelona.

Kylian Mbappé, de Franse sensatie die afgelopen zomer de overstap maakte naar Real Madrid, liet opnieuw zijn klasse zien door het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken. De aanvaller toonde zijn snelheid en precisie voor het doel, waardoor Real Madrid al vroeg in de wedstrijd op voorsprong kwam. Vinícius Júnior voegde daar later nog een doelpunt aan toe, waardoor De Koninklijke met een comfortabele voorsprong de wedstrijd kon controleren.

Met deze overwinning blijft Real Madrid in de race om de titel in La Liga. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti laat zien dat ze over de kwaliteit en veerkracht beschikken om te strijden met de topclubs in Spanje. De fans van Real Madrid zullen hopen dat deze overwinning het begin is van een succesvolle periode voor de club, waarbij ze uiteindelijk de koppositie van FC Barcelona kunnen overnemen.