×
Home Nieuws Livescore

Marciano Vink lovend over PSV-talent Malik Tillman: "Beste speler!"

Marciano Vink lovend over PSV-talent Malik Tillman:
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 19 oktober 2024 19:48 uur

Voormalig profvoetballer Marciano Vink heeft zijn bewondering uitgesproken voor PSV-speler Malik Tillman. De voetbalanalist is van mening dat de Amerikaan momenteel de meest indrukwekkende speler is in Nederland als het gaat om acties in en rondom het strafschopgebied van de tegenstander. Tillman, die dit seizoen op huurbasis bij PSV speelt vanuit Bayern München, heeft met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid veel lof geoogst van Vink.

Vink, die zelf jarenlang actief was als profvoetballer en nu regelmatig als analist optreedt, benadrukt de impact die Tillman heeft op het spel van PSV. De Amerikaanse aanvaller weet volgens Vink op slimme wijze ruimte te creëren en kansen te benutten in het strafschopgebied, waardoor hij van onschatbare waarde is voor het team van trainer Roger Schmidt. Met zijn snelheid, techniek en neusje voor de goal heeft Tillman zich volgens Vink onderscheiden als een speler om in de gaten te houden.

De lovende woorden van Vink zorgen voor extra aandacht voor Malik Tillman in de Nederlandse voetbalwereld. De 19-jarige aanvaller heeft met zijn prestaties bij PSV laten zien dat hij een veelbelovend talent is met een veelbelovende toekomst. Met de steun en erkenning van ervaren professionals zoals Vink, lijkt Tillman op de goede weg te zijn om zijn potentieel volledig te benutten en een blijvende indruk achter te laten in het Nederlandse voetbal.