×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag behoudt baan na comeback Manchester United zege

Ten Hag behoudt baan na comeback Manchester United zege
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 19 oktober 2024 18:32 uur

Na de overwinning van Manchester United op Brentford lijkt het erop dat Erik ten Hag voorlopig niet hoeft te vrezen voor zijn baan. De Engelse media melden dat de Nederlandse coach zijn ploeg opnieuw van een achterstand heeft zien terugkomen, maar dankzij een sterke tweede helft wist United de drie punten veilig te stellen op Old Trafford.

Ten Hag, die eerder succesvol was bij Ajax, heeft sinds zijn aanstelling bij Manchester United wisselende resultaten behaald. De druk stond hoog op de ketel na een reeks teleurstellende prestaties, maar de overwinning op Brentford lijkt voorlopig wat lucht te geven aan de coach en zijn team.

Met spelers als Cristiano Ronaldo en Bruno Fernandes in topvorm lijkt United langzaam maar zeker weer op de rails te komen onder leiding van Ten Hag. De fans hopen dat deze overwinning het begin is van een positieve reeks en dat de ploeg kan blijven strijden om de titel in de Premier League.

De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn voor Ten Hag en zijn toekomst bij Manchester United. De druk blijft hoog in de top van het Engelse voetbal en de coach zal moeten blijven presteren om zijn positie veilig te stellen.