×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-trainer Priske zwijgt over straf Bosz na uitspraken.

Feyenoord-trainer Priske zwijgt over straf Bosz na uitspraken.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 19 oktober 2024 12:24 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske houdt de lippen stijf op elkaar als het gaat om de straf die Peter Bosz heeft gekregen na zijn kritiek op scheidsrechter Danny Makkelie. De Deense coach lijkt terughoudend te zijn in het delen van details over de situatie. Desondanks laat Priske doorschemeren dat hij begrip heeft voor zijn collega bij PSV. Bosz had eerder aangegeven altijd boos te zijn op Makkelie en 'het helemaal niks te vinden'.

Priske lijkt te willen voorkomen dat de controverse verder escaleert door geen verdere informatie te verstrekken over de straf die Bosz heeft ontvangen. De Feyenoord-trainer lijkt de focus te willen leggen op het voetbal en de prestaties van zijn eigen team, in plaats van betrokken te raken bij discussies over scheidsrechters en uitspraken van collega's.

Hoewel Priske begrip toont voor de frustraties van Bosz, lijkt hij te willen benadrukken dat het belangrijk is om respect te tonen voor de beslissingen van scheidsrechters en om zich te richten op het sportieve aspect van het voetbal. Het is duidelijk dat Priske de rust wil bewaren en geen olie op het vuur wil gooien in deze situatie rondom de uitspraken van Bosz en de reactie daarop.