×
Home Nieuws Livescore

Miliano Jonathans overweegt Indonesisch nationaal team onder bondscoach.

Miliano Jonathans overweegt Indonesisch nationaal team onder bondscoach.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 19 oktober 2024 11:56 uur

De jonge Nederlandse voetballer Miliano Jonathans heeft zijn oog laten vallen op een mogelijke toekomst bij het Indonesische nationale elftal. De twintigjarige middenvelder en aanvaller, momenteel spelend voor Vitesse, heeft al gesprekken gevoerd met bondscoach Shin Tae-yong over een eventuele overstap. Jonathans, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, ziet het als een mooie kans om zijn internationale carrière een nieuwe wending te geven.

Het nieuws over Jonathans' interesse in het Indonesische elftal heeft de voetbalwereld verrast. Met zijn Nederlandse roots en talent heeft hij de aandacht getrokken van verschillende nationale teams, maar de mogelijkheid om voor Indonesië uit te komen lijkt hem het meest te intrigeren. Bondscoach Shin Tae-yong is enthousiast over de potentie van Jonathans en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan het team.

Voor Jonathans zou een overstap naar het Indonesische elftal niet alleen een sportieve uitdaging zijn, maar ook een kans om zijn band met het land van zijn voorouders te versterken. De jonge speler heeft aangegeven trots te zijn op zijn Indonesische afkomst en zou het een eer vinden om het nationale shirt te mogen dragen. Het is nog niet definitief of Jonathans daadwerkelijk voor Indonesië zal uitkomen, maar de gesprekken met bondscoach Shin Tae-yong geven aan dat de mogelijkheid serieus wordt overwogen.