×
Home Nieuws Livescore

Van den Brom: Geen protocol bij staking FC Den Bosch

Van den Brom: Geen protocol bij staking FC Den Bosch
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 19 oktober 2024 00:16 uur

Trainer John van den Brom van FC Utrecht heeft zijn verbazing geuit over het gebrek aan een duidelijk protocol tijdens de staking bij het duel tussen FC Den Bosch en Vitesse. In een interview met ESPN liet de coach weten dat hij het gevoel had dat niemand verantwoordelijkheid durfde te nemen in deze situatie. Van den Brom onthulde zelfs dat een van zijn spelers geraakt werd door een glas tijdens de onrustige gebeurtenissen.

De ervaren oefenmeester benadrukte het belang van een goed protocol om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen. Hij sprak zijn teleurstelling uit over de gang van zaken en benadrukte dat de veiligheid van spelers en staf altijd voorop moet staan. Van den Brom hoopt dat er lessen worden getrokken uit dit voorval en dat er in de toekomst beter wordt gehandeld bij dergelijke situaties.

De staking bij het duel tussen FC Den Bosch en Vitesse zorgde voor veel ophef in de voetbalwereld. Van den Brom hoopt dat de verantwoordelijken snel worden aangewezen en dat er passende maatregelen worden genomen. De coach benadrukte dat het belangrijk is om als voetbalgemeenschap samen te werken om dergelijke incidenten te voorkomen en de veiligheid van iedereen te waarborgen.