×
Home Nieuws Livescore

Beerschot stunt met eerste zege tegen Anderlecht onder Kuyt

Beerschot stunt met eerste zege tegen Anderlecht onder Kuyt
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 23:16 uur

Beerschot behaalde een belangrijke overwinning in hun eerste wedstrijd van het seizoen. Onder de leiding van voormalig voetbalster Dirk Kuyt verrasten ze afgelopen vrijdag door RSC Anderlecht te verslaan. De hekkensluiter van de competitie wist met een knappe prestatie een 2-1 overwinning te behalen, mede dankzij twee doelpunten van Marwan Al Sahafi.

De supporters van Beerschot zullen ongetwijfeld in extase zijn na deze onverwachte triomf. Het team heeft laten zien dat ze ondanks hun positie in de ranglijst in staat zijn om tegenstanders van formaat te verslaan. De overwinning zal het zelfvertrouwen van de spelers een flinke boost geven en hopelijk een keerpunt betekenen in hun seizoen.

Dirk Kuyt zal trots zijn op de prestatie van zijn team en zal ongetwijfeld werken aan het vasthouden van deze positieve flow. Met deze overwinning hebben ze bewezen dat ze niet onderschat mogen worden en dat ze in staat zijn om te strijden tegen de topclubs in de competitie. De fans kunnen nu met hernieuwde hoop uitkijken naar de volgende wedstrijden van Beerschot, in de hoop op meer verrassende resultaten.