×
Home Nieuws Livescore

Bayer Leverkusen wil Wirtz behouden en aan buitenland verkopen

Bayer Leverkusen wil Wirtz behouden en aan buitenland verkopen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 20:08 uur

Bayer Leverkusen heeft plannen om het contract van hun veelbelovende talent Florian Wirtz te verlengen. Volgens bronnen bij de Duitse tak van Sky Sports is de regerend kampioen van de Bundesliga van plan om Wirtz uiteindelijk te verkopen aan een buitenlandse club, in plaats van aan Bayern München.

Wirtz, die bekend staat om zijn indrukwekkende spel en technische vaardigheden, heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa. Bayer Leverkusen hoopt met het verlengen van zijn contract de onderhandelingspositie te versterken en een lucratieve deal te kunnen sluiten voor het jonge talent.

Hoewel Bayern München lange tijd werd gezien als een mogelijke bestemming voor Wirtz, lijkt Bayer Leverkusen nu te mikken op een transfer naar het buitenland. Door Wirtz aan een buitenlandse club te verkopen, hoopt Leverkusen niet alleen financieel te profiteren, maar ook de ontwikkeling van de speler te stimuleren in een nieuwe competitieve omgeving.

De toekomst van Florian Wirtz blijft dus onderwerp van speculatie en interesse in de voetbalwereld. Met Bayer Leverkusen die strategisch denkt aan een transfer naar het buitenland, zal het interessant zijn om te zien welke club uiteindelijk de handtekening van dit veelbelovende talent zal weten te bemachtigen.