×
Home Nieuws Livescore

Van Persie: Europa in met Heerenveen, ambitieus doel

Van Persie: Europa in met Heerenveen, ambitieus doel
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 19:32 uur

Voormalig topspits Robin van Persie heeft zijn zinnen gezet op een nieuw avontuur in Europa, ditmaal als hoofdtrainer van sc Heerenveen. In een interview op de clubwebsite van de Friezen deelde de voetballegende zijn ambitieuze plannen en vastberadenheid om succes te behalen met zijn nieuwe team. Van Persie, die onlangs werd aangesteld als de nieuwe coach van Heerenveen, heeft duidelijk voor ogen wat hij wil bereiken met de club.

Met zijn rijke ervaring als speler op het hoogste niveau en zijn passie voor het spel, is Van Persie vastbesloten om zijn stempel te drukken op het Nederlandse voetbal als trainer. De voormalige Oranje-international heeft laten doorschemeren dat hij niet tevreden is met middelmatigheid en streeft naar het behalen van successen met Heerenveen. Zijn gedrevenheid en winnaarsmentaliteit beloven een boeiend seizoen voor de club en haar supporters.

De aanwezigheid van Robin van Persie als coach bij sc Heerenveen belooft een frisse wind door de Eredivisie te laten waaien. Met zijn schat aan kennis en inzicht in het spel, zal de voormalige Feyenoord- en Arsenal-ster ongetwijfeld nieuwe tactieken en strategieën introduceren om het team naar een hoger niveau te tillen. De fans van Heerenveen kunnen reikhalzend uitkijken naar wat de toekomst in petto heeft onder de leiding van deze voetbalgrootheid.