×
Home Nieuws Livescore

Verweij bekritiseert Farioli's uitstapje tijdens interlandbreak

Verweij bekritiseert Farioli's uitstapje tijdens interlandbreak
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 19:16 uur

In een opmerkelijke wending heeft Mike Verweij, trainer van Ajax, kritiek geuit op Francesco Farioli. De Italiaanse coach besloot tijdens de interlandbreak naar zijn thuisland te reizen om deel te nemen aan il Festival dello Sport. Verweij, echter, is van mening dat dit geen verstandige zet is voor een trainer van Ajax.

Verweij benadrukte dat het bijzonder belangrijk is voor trainers om tijdens de interlandbreak de focus te behouden op het team en de voorbereiding op komende wedstrijden. Door af te reizen naar een sportevenement in zijn thuisland, zou Farioli volgens Verweij afleiding kunnen creëren en de aandacht van zijn spelers kunnen afleiden.

De uitspraken van Verweij hebben voor de nodige opschudding gezorgd binnen de voetbalwereld. Sommigen steunen zijn standpunt en vinden dat trainers altijd de belangen van hun club op de eerste plaats moeten zetten, terwijl anderen van mening zijn dat Farioli het recht heeft om tijdens de interlandbreak zijn eigen keuzes te maken. Het is duidelijk dat deze controverse nog wel even zal voortduren en wellicht invloed zal hebben op de relatie tussen Verweij en Farioli.