×
Home Nieuws Livescore

Priske geeft voorkeur aan andere spelers boven Ivanusec

Priske geeft voorkeur aan andere spelers boven Ivanusec
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 19:08 uur

Bij Feyenoord lijkt Luka Ivanusec momenteel niet in de basis te staan, ondanks zijn status als een van de duurste aankopen in de geschiedenis van de club. Tijdens een persmoment heeft trainer Brian Priske bevestigd dat andere spelers momenteel de voorkeur genieten boven de Kroatische speler. Hoewel Priske erkent dat Ivanusec over kwaliteiten beschikt die hij op de training laat zien, krijgt hij toch weinig speeltijd in de wedstrijden.

Met het duel tegen Go Ahead Eagles in het vooruitzicht, wordt Priske gevraagd naar de reden achter de beperkte speeltijd voor Ivanusec. De oefenmeester lijkt te benadrukken dat de concurrentie binnen het team momenteel erg hoog is en dat Ivanusec nog moet werken om zijn plek in het basiselftal te veroveren. Ondanks zijn potentie lijkt de Kroaat dus nog niet de kans te krijgen om zich te bewijzen in de wedstrijden.

Het is duidelijk dat Ivanusec nog een weg te gaan heeft om zijn stempel te drukken bij Feyenoord en om het vertrouwen van Priske te winnen. De fans zullen ongetwijfeld gespannen afwachten of de talentvolle speler binnenkort meer speeltijd zal krijgen en zijn kwaliteiten op het hoogste niveau kan laten zien.