×
Home Nieuws Livescore

Arsenal volgt Belgisch talent Charles de Ketelaere intensief

Arsenal volgt Belgisch talent Charles de Ketelaere intensief
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 18:48 uur

Het lijkt erop dat Arsenal zijn oog heeft laten vallen op de talentvolle Charles de Ketelaere, zo meldt CaughtOffside, een bron die bekend staat om zijn nauwe banden met transferexpert Fabrizio Romano. De Belgische international heeft de aandacht getrokken door zijn uitstekende prestaties bij Atalanta Bergamo, waar hij afgelopen seizoen de Europa League-trofee in de wacht sleepte.

De Ketelaere, die momenteel schittert in het shirt van Atalanta, heeft indruk gemaakt met zijn vaardigheden en spelintelligentie op het veld. Zijn opkomst als een veelbelovend talent heeft verschillende topclubs, waaronder Arsenal, geïnteresseerd gemaakt in zijn diensten. De Gunners lijken vastbesloten om de jonge Belg aan hun selectie toe te voegen en volgen zijn ontwikkelingen nauwlettend.

Met zijn succesvolle optredens in de Europa League en zijn groeiende reputatie als een speler met veel potentieel, is De Ketelaere een naam om in de gaten te houden op de transfermarkt. Arsenal, onder leiding van manager Mikel Arteta, lijkt vastbesloten om hun team te versterken met talentvolle spelers zoals De Ketelaere, in de hoop om weer competitief te worden op het hoogste niveau van het Europese voetbal.