×
Home Nieuws Livescore

Priske verdedigt Timber na kritiek op basisdebuut Oranje.

Priske verdedigt Timber na kritiek op basisdebuut Oranje.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 18:32 uur

Brian Priske, de coach van Feyenoord, heeft tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles zijn steun uitgesproken voor Quinten Timber. De aanvoerder van Feyenoord maakte onlangs zijn basisdebuut voor het Nederlands elftal tijdens de interlandbreak en stond ook in de basis tegen Duitsland, waar Oranje met 1-0 won. Echter, in de wedstrijd tegen Duitsland werd Timber al in de rust gewisseld, wat leidde tot kritiek in de media.

Priske benadrukte tijdens de persconferentie dat hij volledig achter Timber staat en gelooft in zijn kwaliteiten als speler. Hij prees de jonge aanvoerder voor zijn harde werk en toewijding, en benadrukte dat kritiek van buitenaf niet altijd terecht is. Priske gaf aan dat Timber een belangrijk onderdeel is van het team en dat hij vertrouwen heeft in zijn capaciteiten om te groeien en zich te ontwikkelen als speler.

De coach van Feyenoord riep op tot begrip en steun van de fans voor Timber, die nog aan het begin staat van zijn internationale carrière. Priske benadrukte dat het normaal is dat jonge spelers ups en downs ervaren en dat het belangrijk is om hen te blijven steunen in plaats van hen te bekritiseren. Hij sprak de hoop uit dat Timber de kritiek naast zich neer kan leggen en zich kan focussen op zijn spel en verdere ontwikkeling binnen het team.