×
Home Nieuws Livescore

Ton du Chatinier: "Ron Jans moet naar Ajax of Feyenoord!"

Ton du Chatinier:
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 18:16 uur

Voormalig FC Utrecht-speler en trainer Ton du Chatinier heeft in een interview met Voetbal International laten weten dat hij Ron Jans graag aan het roer zou zien bij Ajax of Feyenoord. Du Chatinier, die zelf een verleden heeft bij de Utrechtse club, uit zijn verbazing over het feit dat Jans nog nooit de kans heeft gekregen om een topclub te leiden.

Du Chatinier, die bekend staat om zijn kennis van het Nederlandse voetbal, prijst de kwaliteiten van Jans en gelooft dat hij zeker in staat is om succesvol te zijn bij een club als Ajax of Feyenoord. Met zijn ervaring en tactisch inzicht zou Jans volgens Du Chatinier een waardevolle toevoeging zijn voor een van de traditionele topclubs in de Eredivisie.

De suggestie van Du Chatinier om Jans naar Ajax of Feyenoord te halen, zal ongetwijfeld voor de nodige discussie zorgen binnen de voetbalwereld. Het is interessant om te zien of de besturen van de Amsterdamse en Rotterdamse clubs openstaan voor het idee om Jans een kans te geven op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal.