×
Home Nieuws Livescore

John de Wolf prijst nalatenschap Arne Slot bij Feyenoord

John de Wolf prijst nalatenschap Arne Slot bij Feyenoord
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 17:56 uur

Voormalig Feyenoord-verdediger John de Wolf heeft zijn bewondering uitgesproken voor de erfenis die Arne Slot heeft achtergelaten bij de Rotterdamse club. De Wolf is vol lof over de speelstijl en werkwijze van de naar Liverpool vertrokken trainer. Zozeer zelfs dat er een boek is geschreven over de impact die Slot heeft gehad op Feyenoord, waarin De Wolf een bijzondere anekdote deelt.

In het boek wordt beschreven hoe Arne Slot met zijn vernieuwende aanpak en tactische inzichten een blijvende indruk heeft achtergelaten in De Kuip. John de Wolf, die zelf als speler en assistent-trainer bij Feyenoord actief was, prijst de manier waarop Slot het team heeft gevormd en gemotiveerd. De Wolf benadrukt dat Slot niet alleen op technisch en tactisch vlak een verschil heeft gemaakt, maar ook op mentaal gebied.

De voormalige verdediger deelt in het boek een specifieke anekdote waaruit blijkt hoe Arne Slot zijn spelers wist te inspireren en te motiveren. Deze persoonlijke touch van Slot heeft volgens De Wolf een cruciale rol gespeeld in het succes van Feyenoord onder zijn leiding. De lof van De Wolf voor Slot weerspiegelt de impact die de trainer heeft gehad op zowel het team als de club als geheel.