×
Home Nieuws Livescore

Boëtius traint bij Feyenoord beloften met oog op toekomst

Boëtius traint bij Feyenoord beloften met oog op toekomst
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 17:32 uur

Feyenoord-speler Jean-Paul Boëtius is verheugd met de mogelijkheid die de club hem heeft geboden om deel te nemen aan de trainingen. De ervaren middenvelder en aanvaller, die inmiddels dertig jaar oud is, werkt momenteel aan zijn conditie bij het beloftenteam van de Rotterdamse club. Boëtius koestert de ambitie om op termijn weer deel uit te maken van het eerste elftal van Feyenoord.

Na een periode van afwezigheid bij de hoofdmacht, is Boëtius vastberaden om zijn plek in het team te heroveren. Door mee te trainen met de beloften hoopt hij zijn vorm en fitheid op niveau te houden, zodat hij klaar is om weer te schitteren in De Kuip. De voormalige jeugdspeler van Feyenoord zet alles op alles om zijn droom te verwezenlijken en weer van waarde te zijn voor de club waar hij zijn carrière begon.

Boëtius kijkt met optimisme naar de toekomst en is vastbesloten om zijn talent en ervaring in te zetten voor het succes van Feyenoord. Met zijn gedrevenheid en vastberadenheid hoopt hij spoedig weer deel uit te maken van het eerste team en zijn waardevolle bijdrage te leveren op het veld. De supporters van Feyenoord kunnen rekenen op een gemotiveerde Boëtius die er alles aan doet om zijn doelen te bereiken en zijn club naar grote hoogten te brengen.