×
Home Nieuws Livescore

PSV-fans gooien metalen voorwerpen: Feyenoord-fan gewond, kinderen vluchten

PSV-fans gooien metalen voorwerpen: Feyenoord-fan gewond, kinderen vluchten
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 augustus 2023 21:24 uur

Supporters van PSV hebben zich ernstig misdragen tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Een fan van Feyenoord raakte gewond nadat er vanuit een vak met PSV-supporters metalen voorwerpen werden gegooid.

Verschillende Feyenoord-aanhangers hebben hun ongenoegen geuit via sociale media. Op het voormalige Twitter-account UltrassNL is zelfs een video te zien waarin een stalen buis in een vak met Feyenoord-supporters wordt gegooid. Een ooggetuige vertelt dat kinderen moesten vluchten na een doelpunt van PSV. "Het was triest om te zien. Ik zag mensen met kinderen in paniek wegrennen na dat doelpunt van PSV", aldus de ooggetuige.

Een andere Feyenoord-supporter deelt een foto van een metalen voorwerp dat door PSV-fans zou zijn gegooid. Hij schrijft erbij: "Je zal het maar op je hoofd krijgen." Volgens berichten zijn de metalen voorwerpen losgeraakt toen de netconstructie werd vernield.

Een woordvoerder van de politie bevestigt dat er vanuit een vak met PSV-supporters voorwerpen zijn gegooid. "Hierbij is één persoon gewond geraakt en nagekeken door ambulancepersoneel. Er is niemand gearresteerd", aldus de woordvoerder.