×
Home Nieuws Livescore

Brian Priske blij met terugkeer Boëtius bij Feyenoord beloften.

Brian Priske blij met terugkeer Boëtius bij Feyenoord beloften.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 16:32 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske is verheugd met de terugkeer van Jean-Paul Boëtius bij de club. De ervaren middenvelder en aanvaller, die momenteel meetraint met de beloften van de Rotterdammers, heeft een warm welkom gekregen van Priske en zijn team. Tijdens een persmoment ter voorbereiding op het aanstaande duel met Go Ahead Eagles, gaf Priske zijn kijk op de situatie rondom Boëtius.

Priske benadrukte de toegevoegde waarde die Boëtius kan bieden aan de selectie van Feyenoord. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan de dertigjarige speler een belangrijke rol spelen in het team, zowel op als buiten het veld. De trainer is blij met de positieve energie en motivatie die Boëtius laat zien tijdens de trainingen en gelooft dat hij een waardevolle aanwinst kan zijn voor de club.

Hoewel Boëtius momenteel nog meetraint met de beloften, sluit Priske niet uit dat hij in de toekomst weer onderdeel zal uitmaken van het eerste elftal van Feyenoord. De trainer houdt de ontwikkelingen rondom Boëtius nauwlettend in de gaten en is optimistisch over wat de toekomst kan brengen voor de speler en de club. Feyenoord-fans kunnen uitkijken naar de mogelijke terugkeer van Boëtius in het eerste team en de impact die hij kan hebben op het succes van de club.