×
Home Nieuws Livescore

Depay scoort met vrije trap en verovert Braziliaanse harten

Depay scoort met vrije trap en verovert Braziliaanse harten
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 16:24 uur

Memphis Depay verovert de harten van de Braziliaanse pers met zijn indrukwekkende prestaties. De dertigjarige aanvaller liet zijn klasse zien tijdens de wedstrijd tegen Athletico Paranaense, waar hij met een prachtige vrije trap zijn eerste doelpunt voor Corinthians maakte. Het doelpunt zorgde voor een golf van enthousiasme onder de supporters en maakte Memphis geliefd bij de lokale media.

Tijdens het vieren van zijn doelpunt gebeurde er echter iets opmerkelijks. De zweetband van Memphis gleed van zijn hoofd af, wat zorgde voor een komisch moment op het veld. Ondanks dit kleine incident kon de aanvaller rekenen op lof van zijn teamgenoten en de fans, die zijn vastberadenheid en talent bewonderden.

Depay's optreden tegen Athletico Paranaense laat zien dat hij zich snel aanpast aan het Braziliaanse voetbal en zijn stempel drukt op het team van Corinthians. Met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid belooft Memphis een belangrijke speler te worden voor de club. De Braziliaanse pers blijft dan ook vol bewondering en nieuwsgierigheid de verrichtingen van de Nederlandse sterspeler volgen.