×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid toont interesse in Jeremie Frimpong - bronnen

Real Madrid toont interesse in Jeremie Frimpong - bronnen
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 16:08 uur

Er gaan opnieuw geruchten rond in de voetbalwereld, dit keer over de jonge talentvolle verdediger Jeremie Frimpong. Na eerdere berichtgeving van Florian Plettenberg en The Athletic, heeft nu ook ESPN gemeld dat Real Madrid interesse heeft getoond in de diensten van de 20-jarige speler. Bronnen dichtbij Frimpong hebben bevestigd dat de Spaanse grootmacht hem op de radar heeft staan.

Frimpong, die momenteel speelt voor Bayer Leverkusen, heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa vanwege zijn indrukwekkende prestaties op het veld. De jonge rechtsback staat bekend om zijn snelheid, technische vaardigheden en aanvallende impulsen, waardoor hij een gewilde speler is geworden op de transfermarkt.

Real Madrid, onder leiding van coach Carlo Ancelotti, lijkt serieus geïnteresseerd te zijn in het aantrekken van Frimpong om hun defensieve linie te versterken. De club is op zoek naar verjonging en Frimpong past perfect in het profiel van een talentvolle speler met potentieel voor de toekomst.

Hoewel er nog geen concrete aanbiedingen zijn gedaan, zal de situatie rond Jeremie Frimpong ongetwijfeld de komende weken nauwlettend worden gevolgd door zowel fans als experts in de voetbalwereld. Het is afwachten of Real Madrid daadwerkelijk stappen zal ondernemen om de veelbelovende verdediger aan hun selectie toe te voegen.