×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag haalt uit naar Engelse media: sprookjes en leugens

Ten Hag haalt uit naar Engelse media: sprookjes en leugens
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 15:48 uur

Trainer Erik ten Hag van Manchester United heeft opnieuw zijn ongenoegen geuit over de berichtgeving in de Engelse media. De Haaksbergenaar is van mening dat er sprookjes worden verteld en leugens worden verzonnen over zijn werk bij de club. Ten Hag blijft echter vastberaden en gelooft sterk in het succes van zijn tijd bij de grootmacht.

De manager van Manchester United heeft herhaaldelijk kritiek geuit op de manier waarop zijn prestaties en beslissingen worden weergegeven in de media. Hij benadrukt dat hij zich niet laat beïnvloeden door de negatieve verhalen en blijft gefocust op het behalen van successen met het team. Ten Hag is vastbesloten om zijn visie en strategie uit te voeren, ongeacht de externe druk en kritiek.

Ondanks de tegenwind vanuit de media blijft Erik ten Hag optimistisch over zijn toekomst bij Manchester United. Hij is ervan overtuigd dat zijn aanpak vruchten zal afwerpen en dat hij met zijn team grote successen kan behalen. De trainer blijft vasthouden aan zijn doelen en is vastbesloten om zijn stempel te drukken op de club, ongeacht de verhalen die de ronde doen in de pers.