×
Home Nieuws Livescore

Ophef over toekomst Salah en Alexander-Arnold bij Liverpool

Ophef over toekomst Salah en Alexander-Arnold bij Liverpool
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 14:16 uur

In Engeland gonst het van de geruchten over de toekomst van Mohamed Salah en Trent Alexander-Arnold. De speculaties over mogelijke transfers houden de gemoederen flink bezig. Liverpool-manager Arne Slot lijkt echter niet onder de indruk te zijn van alle commotie. Integendeel, hij ziet de aandacht rondom de twee sterspelers juist als iets positiefs.

Hoewel de transfergeruchten steeds luider worden, blijft Slot rustig onder de situatie. Hij is ervan overtuigd dat de speculaties over Salah en Alexander-Arnold de kwaliteiten van beide spelers benadrukken. De manager van Liverpool ziet het als een teken dat zijn spelers gewaardeerd worden en dat er interesse is vanuit andere clubs.

Salah en Alexander-Arnold zijn onmisbare schakels in het team van Liverpool en hebben in de afgelopen jaren indrukwekkende prestaties geleverd. De fans hopen dan ook dat beide spelers nog lang bij de club zullen blijven. Het is echter afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen en of er daadwerkelijk concrete interesse is vanuit andere clubs. Voor nu blijft Arne Slot kalm en focust hij zich op het huidige seizoen, waarin Liverpool nog altijd meedoet om de prijzen.