×
Home Nieuws Livescore

Wesley Sneijder prijst Iniesta, Busquets minder indrukwekkend

Wesley Sneijder prijst Iniesta, Busquets minder indrukwekkend
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 13:48 uur

Voormalig Nederlands voetbalicoon Wesley Sneijder heeft recentelijk zijn bewondering uitgesproken voor de onlangs gestopte Spaanse legende Andrés Iniesta. Sneijder, die gedurende zijn carrière uitkwam voor topclubs als Real Madrid, Internazionale en het Nederlands elftal, heeft meerdere keren het genoegen gehad om tegenover Iniesta te staan op het voetbalveld. De middenvelder, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en elegante speelstijl, kon rekenen op de lof van Sneijder, die zijn bewondering voor de voormalige FC Barcelona-ster niet onder stoelen of banken steekt.

Echter, Sneijder's lofzang reikte niet tot aan zijn voormalige tegenstander Sergio Busquets. De Nederlandse recordinternational, die zijn sporen heeft verdiend in het internationale voetbal, kon minder waardering opbrengen voor de Spaanse middenvelder. Ondanks dat Busquets ook een belangrijke rol heeft gespeeld bij FC Barcelona en het Spaanse nationale team, kon hij Sneijder niet zo bekoren als zijn voormalige teamgenoot Iniesta. De verschillende ontmoetingen tussen Sneijder en Busquets op het veld hebben kennelijk niet dezelfde indruk achtergelaten als die met Iniesta.

Als een speler die op het hoogste niveau heeft geacteerd en tegen de beste spelers ter wereld heeft gespeeld, weet Sneijder als geen ander hoe het is om oog in oog te staan met voetbalgrootheden. Zijn oprechte bewondering voor Andrés Iniesta weerspiegelt de waardering die hij heeft voor de kwaliteiten van de Spaanse maestro. Terwijl Iniesta's elegantie en technische vaardigheden Sneijder wisten te imponeren, kon Busquets niet dezelfde indruk maken op de voormalige Real Madrid-ster. Met zijn unieke perspectief als voormalig topvoetballer biedt Sneijder een interessante kijk op de spelers die hij gedurende zijn carrière heeft ontmoet en bestreden.