×
Home Nieuws Livescore

Kian Fitz-Jim verrast Ten Cate, Berghuis terug bij Ajax

Kian Fitz-Jim verrast Ten Cate, Berghuis terug bij Ajax
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 13:32 uur

Jonge talent Kian Fitz-Jim heeft Henk ten Cate aangenaam verrast met zijn snelle ontwikkeling bij Ajax. De opmars van Fitz-Jim heeft de ervaren trainer positief verbaasd en hij ziet veel potentie in de jonge speler. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht heeft Fitz-Jim een belangrijke rol weten te veroveren in het team van de Amsterdammers.

Naast de opkomst van Fitz-Jim kijkt Ajax ook reikhalzend uit naar de terugkeer van sterspeler Steven Berghuis. De aanvaller staat op het punt om weer aan te sluiten bij de selectie, wat goed nieuws is voor de club. Berghuis brengt niet alleen ervaring en doelpunten met zich mee, maar ook een dosis creativiteit en leiderschap op het veld.

Onder leiding van Francesco Farioli lijkt het middenveld van Ajax steeds georganiseerder en gedisciplineerder te spelen. De Italiaanse coach heeft zijn stempel weten te drukken op het team en weet het beste uit zijn spelers te halen. Ten Cate is onder de indruk van de progressie die het team heeft geboekt onder Farioli en ziet de Amsterdammers als serieuze titelkandidaten dit seizoen.