×
Home Nieuws Livescore

Excelsior zonder trainer Den Uil door bruiloft verhindering.

Excelsior zonder trainer Den Uil door bruiloft verhindering.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 12:56 uur

Excelsior zal het vrijdagavond moeten stellen zonder hoofdtrainer Ruben den Uil tijdens het aankomende Keuken Kampioen Divisie-duel tegen MVV Maastricht. De 33-jarige coach zal afwezig zijn vanwege zijn belangrijke rol als getuige op de bruiloft van zijn zus. Dit betekent dat Den Uil zijn team niet vanaf de zijlijn zal kunnen coachen en zijn taken tijdelijk zullen worden overgenomen door de assistent-trainers.

De afwezigheid van Den Uil zal een uitdaging vormen voor Excelsior, aangezien hij een cruciale rol speelt in het begeleiden en motiveren van het team. Zijn spelers zullen het moeten doen zonder zijn tactische aanwijzingen en inspirerende woorden langs de zijlijn. Desondanks zullen de assistent-trainers er alles aan doen om het gemis van Den Uil op te vangen en het team optimaal voor te bereiden op de wedstrijd tegen MVV Maastricht.

Het is een ongebruikelijke reden voor afwezigheid in de voetbalwereld, maar het getuigen op de bruiloft van zijn zus is voor Den Uil een belangrijk en persoonlijk moment dat hij niet wil missen. Hoewel zijn afwezigheid een uitdaging vormt voor Excelsior, toont het ook de menselijke kant van de sport en het belang van familiebanden buiten het voetbalveld. De spelers zullen er alles aan doen om hun coach trots te maken, zelfs in zijn afwezigheid.