×
Home Nieuws Livescore

PSV-fans geweerd bij Champions League duel tegen PSG

PSV-fans geweerd bij Champions League duel tegen PSG
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 12:48 uur

Het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft besloten dat PSV volgende week geen uitfans mag meenemen naar de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain. Dit besluit is genomen nadat minister Bruno Retailleau heeft aangegeven dat vijfhonderd PSV-aanhangers zijn geïdentificeerd als een potentieel gevaar.

De maatregel is genomen uit veiligheidsoverwegingen om eventuele ongeregeldheden te voorkomen tijdens de wedstrijd in Parijs. PSV-fans zullen dus niet in staat zijn om hun team ter plaatse te ondersteunen en zullen de wedstrijd vanuit Nederland moeten volgen.

De supportersvereniging van PSV heeft teleurgesteld gereageerd op het nieuws en benadrukt dat de overgrote meerderheid van de fans vreedzaam en loyaal is. Desondanks zullen zij begrip tonen voor de genomen maatregelen en hopen op een goede afloop van de wedstrijd voor hun team.

PSV zal nu moeten vertrouwen op de steun van de thuisfans en zich optimaal voorbereiden op de uitdaging die hen te wachten staat in het Parc des Princes. De spelers zullen extra gemotiveerd zijn om een goed resultaat neer te zetten en de afwezigheid van de uitfans te compenseren met een sterke prestatie op het veld.