×
Home Nieuws Livescore

Kevin Strootman (34) zet punt achter voetballoopbaan neer.

Kevin Strootman (34) zet punt achter voetballoopbaan neer.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 11:56 uur

Voormalig Nederlands international Kevin Strootman heeft op 34-jarige leeftijd besloten om een einde te maken aan zijn voetbalcarrière. De middenvelder, die afgelopen zomer vertrok bij Genoa, was al geruime tijd zonder club. Ondanks interesse van diverse clubs, waaronder Sparta Rotterdam, kwam er geen overeenstemming en heeft Strootman nu definitief de knoop doorgehakt.

Strootman stond bekend om zijn kracht en inzicht op het middenveld en speelde gedurende zijn carrière voor clubs als AS Roma, Olympique Marseille en Genoa. Met zijn ervaring en leiderschap was hij een belangrijke speler voor het Nederlands elftal en nam deel aan verschillende grote toernooien, waaronder het WK 2014 in Brazilië.

Na het uitblijven van een nieuwe club en het niet doorgaan van een mogelijke terugkeer naar de Eredivisie, heeft Strootman besloten om een punt te zetten achter zijn actieve loopbaan. De middenvelder kijkt terug op een succesvolle carrière en bedankt alle fans, clubs en teamgenoten die hem hebben gesteund gedurende zijn jaren in het profvoetbal.

Hoewel Strootman nu afscheid neemt van het veld, sluit hij een toekomst in de voetbalwereld niet uit. Mogelijk zal hij zijn kennis en ervaring gaan inzetten in een andere rol binnen de sport, zoals trainer of scout. Voor nu neemt Kevin Strootman afscheid als speler, met een rijke carrière vol hoogtepunten en bijzondere herinneringen.