×
Home Nieuws Livescore

Farioli leidt Ajax op, maar kritiek op aanpak.

Farioli leidt Ajax op, maar kritiek op aanpak.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 10:16 uur

Ajax lijkt langzaam maar zeker weer in de juiste richting te worden gestuurd door Francesco Farioli, zo stellen voormalige voetballers Andy van der Meijde, Theo Janssen, Glenn Helder en Ricardo Kishna tijdens de eerste editie van Padellen met de Rebellen van FC de Rebellen. De Italiaanse coach wordt geprezen voor zijn werk bij de Amsterdamse club, maar er klinkt ook kritiek op zijn aanpak.

Tijdens het evenement Padellen met de Rebellen van FC de Rebellen, waar oud-voetballers samenkomen voor een potje padel, werd er uitgebreid gesproken over de huidige stand van zaken bij Ajax. De aanwezige oud-profs waren het erover eens dat Farioli de club weer op de rit aan het krijgen is na een moeilijke periode.

Andy van der Meijde, Theo Janssen, Glenn Helder en Ricardo Kishna waren lovend over de Italiaanse oefenmeester en zijn aanpak. Ze zien verbeteringen in het spel van Ajax en zijn optimistisch over de toekomst van de club onder leiding van Farioli. Toch werd er ook kritiek geuit op bepaalde aspecten van zijn coaching.

De video van het gesprek tijdens Padellen met de Rebellen van FC de Rebellen biedt een interessante kijk op de mening van deze voormalige profvoetballers over de situatie bij Ajax en de rol van Francesco Farioli. Het is duidelijk dat de coach zowel lof als kritiek ontvangt, wat aangeeft dat er nog ruimte is voor verbetering in zijn aanpak.