×
Home Nieuws Livescore

Neraysho Kasanwirjo: 'Tijdelijke overstap naar Rangers niet opvallend'

Neraysho Kasanwirjo: 'Tijdelijke overstap naar Rangers niet opvallend'
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 10:08 uur

Jonge Nederlandse verdediger Neraysho Kasanwirjo heeft zijn tijdelijke overstap naar Rangers als een natuurlijke stap in zijn carrière beschouwd. De 20-jarige voetballer verliet Feyenoord aan het einde van de transferzomer op huurbasis en heeft sindsdien indruk gemaakt in Schotland. Kasanwirjo, die bekend staat om zijn rust aan de bal en sterke verdedigende kwaliteiten, lijkt zich moeiteloos te hebben aangepast aan het Schotse voetbal.

De jonge verdediger heeft laten weten dat hij de overstap naar Rangers niet als iets buitengewoons beschouwt, maar eerder als een logische stap in zijn ontwikkeling als speler. Kasanwirjo heeft snel zijn plek weten te vinden in het team en heeft laten zien dat hij een waardevolle toevoeging is aan de defensie van de Schotse club. Met zijn rustige spel en tactisch inzicht heeft hij al snel de harten van de fans veroverd.

Hoewel Kasanwirjo bescheiden blijft over zijn prestaties bij Rangers, is het duidelijk dat zijn huurperiode in Schotland hem de kans heeft geboden om te groeien als speler en ervaring op te doen op een hoger niveau. De verdediger heeft laten zien dat hij klaar is voor de uitdagingen die het professionele voetbal met zich meebrengt en kijkt ernaar uit om zich verder te ontwikkelen bij Rangers. Met zijn positieve instelling en harde werk lijkt Kasanwirjo op de goede weg te zijn naar een succesvolle carrière in het voetbal.