×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag: Mainoo en Maguire uit, Mazraoui, Garnacho, Diallo terug.

Ten Hag: Mainoo en Maguire uit, Mazraoui, Garnacho, Diallo terug.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 09:32 uur

Trainer Erik ten Hag van Ajax heeft te maken met wisselend nieuws vanuit de ziekenboeg. De verdedigers Kobbie Mainoo en Harry Maguire zullen 'enkele weken' niet beschikbaar zijn voor de ploeg. Dit is een tegenvaller voor de coach, aangezien zij belangrijke spelers zijn in de defensie.

Gelukkig is er ook goed nieuws te melden, want de spelers Noussiar Mazraoui, Alejandro Garnacho en Amad Diallo zijn weer terug op het trainingsveld. Dit trio heeft blessures achter zich gelaten en werkt hard aan hun herstel. Hun terugkeer is een opsteker voor het team, aangezien zij belangrijke opties zijn voor de aanval en het middenveld.

Ten Hag zal nu moeten schakelen en zijn tactiek aanpassen om de afwezigheid van Mainoo en Maguire op te vangen. De terugkeer van Mazraoui, Garnacho en Diallo biedt echter nieuwe mogelijkheden en versterkt de selectie van Ajax. De trainer zal de komende wedstrijden moeten vertrouwen op de fitheid en vorm van zijn beschikbare spelers om succes te behalen in zowel de nationale competitie als de Europese wedstrijden.