×
Home Nieuws Livescore

Bert van Marwijk lovend over Halilovic, topniveau blijft uit

Bert van Marwijk lovend over Halilovic, topniveau blijft uit
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 08:48 uur

Voormalig bondscoach Bert van Marwijk heeft lovende woorden over voor Alen Halilovic, de sterspeler van Fortuna Sittard. Van Marwijk prijst de Kroatische smaakmaker voor zijn talent en technische vaardigheden, maar uit ook zijn teleurstelling dat Halilovic nooit de stap naar de absolute top heeft weten te zetten. De oud-speler van Fortuna Sittard heeft volgens Van Marwijk alle kwaliteiten om op het hoogste niveau te schitteren, maar heeft tot op heden nog niet kunnen bevestigen op het allerhoogste podium.

Halilovic, die bekend staat om zijn creativiteit en spelintelligentie, heeft in zijn tijd bij Fortuna Sittard indruk gemaakt met zijn optredens op het veld. Zijn dribbels, passes en doelpunten hebben menig voetbalfan doen opveren en hebben bijgedragen aan het succes van de Limburgse club. Echter, ondanks zijn talent en potentie, lijkt Halilovic volgens Van Marwijk niet in staat te zijn geweest om door te breken naar de absolute top van het internationale voetbal.

Van Marwijk, die zelf als coach successen heeft behaald op zowel nationaal als internationaal niveau, hoopt dat Halilovic alsnog zijn ware potentieel zal kunnen waarmaken. De voormalige bondscoach gelooft dat met de juiste begeleiding en mindset, Halilovic alsnog de stap naar de echte top kan zetten en zijn stempel kan drukken op het mondiale voetbal. Het is nu aan de Kroatische sterspeler zelf om te bewijzen dat hij in staat is om zijn talent om te zetten in consistente topprestaties en zo zijn naam te vestigen in de voetbalwereld.