×
Home Nieuws Livescore

Memphis Depay schittert met vrije trap goal voor Corinthians.

Memphis Depay schittert met vrije trap goal voor Corinthians.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2024 07:48 uur

Memphis Depay schittert met zijn eerste doelpunt voor Corinthians! De voormalige 98-voudig international van het Nederlands elftal liet zijn klasse zien in de degradatiekraker tegen Club Athletico Paranaense. Met een prachtige vrije trap wist Depay het net te vinden, tot grote vreugde van zowel de Nederlandse sterspeler als de Braziliaanse fans.

De goal van Depay markeert een belangrijk moment in zijn carrière bij Corinthians. Na een periode van aanpassing en hard werken op het trainingsveld, heeft de aanvaller eindelijk zijn stempel weten te drukken in de competitie. Zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid maken hem een waardevolle toevoeging aan het team, en zijn eerste doelpunt zal ongetwijfeld het vertrouwen van Depay en zijn medespelers een boost geven.

De fans van Corinthians kunnen niet anders dan trots zijn op Memphis Depay. Zijn doelpunt tegen Club Athletico Paranaense was niet alleen een belangrijke bijdrage aan de overwinning, maar ook een moment om te genieten van zijn pure klasse en talent. Met zijn ervaring en kwaliteiten zal Depay ongetwijfeld een sleutelspeler worden voor Corinthians in de strijd om handhaving in de competitie.